İl Müftümüzden İyiderede Konferans

Açıklama: Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İl Müftümüz İsmail Yalçın, İyidere Müftülüğünce düzenlenen programa konuşmacı olarak katıldı.
Kategori: Kutlu Doğum 2016 (Tevhid ve Vahdet)
Eklenme Tarihi: 15 Nisan 2016
Geçerli Tarih: 28 Mayıs 2020, 15:19
URL: http://www.rizemuftulugu.gov.tr/haber_detay.asp?haberID=2369

İyidere İlçe Müftülüğünce düzenlenen "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet-Gelin Birlik Olalım" konulu konferans, İyidere Babillon Hotel'de gerçekleştirildi.

İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansa; İyidere Belediye Başkan Vekili Nuraydın Aynacı, Jandarma Komutanı Mustafa Öztürk, Daire Amirleri, Derepazarı İlçe Müftüsü Muhammet Yıldız, Kalkandere İlçe Müftüsü Özkan Çelik, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İyidere Merkez Hacı Efendi Camii İmam-Hatibi Mehmet Emin Albayrak'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından İlçe Müftüsü Vahittin Kaim açılış konuşmasını yaparak 2016 yılı Kutlu Doğum programının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Daha sonra İyidere Hazar Mahallesi Köprübaşı Kur'an Kursu öğrencileri, okuduğu ilahiler salona ayrı bir renk kattı.

Ardından İl Müftümüz İsmail Yalçın "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet-Gelin Birlik Olalım" konulu konferansını sundu.

Konferans sonunda İlçe Müftüsü Vahittin Kaim, İl Müftümüz İsmail Yalçın'a teşekkür ederek tablo hediye etti. İl Müftümüz İsmail Yalçın takdim edilen tabloyu salonda bulunan yaşlı bir amcaya hediye etti.

İyidere Merkez İmam-Hatip Orta Okulu ilahi korosunun söylediği ilahilerle program sona erdi.

Kutlu Doğum İyidere Kutlu Doğum İyidere Kutlu Doğum İyidere

Kutlu Doğum İyidere  Kutlu Doğum İyidere