Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Açıklama: Peygamber Efendimizin doğum yıldönümü anısına lunaparktan çocuklara ücretsiz hizmet...
Kategori: Kutlu Doğum 2016 (Tevhid ve Vahdet)
Eklenme Tarihi: 19 Nisan 2016
Geçerli Tarih: 28 Mayıs 2020, 16:26
URL: http://www.rizemuftulugu.gov.tr/haber_detay.asp?haberID=2372

Şafak Lunapark Tesisleri, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da kapılarını Müftülüğümüze açarak Peygamber Efendimizin doğum yıldönümü anısına bir gün boyunca çocuklara ücretsiz hizmet verdi.

18 Nisan Pazartesi günü Lunapark Tesislerinde yapılan etkinlik açılışına İl Müftümüz İsmail Yalçın, Müftü Yardımcılarımız Ali Çakmak ve Hakkı Gür, Lunapark Tesisleri sahibi Cengiz Şafak, çocuklar ve aileleri katıldı.

İl Müftümüz İsmail Yalçın, “önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl ki Kutlu Doğum Haftası’nda da Rasulüllah aşığı yavrularımız, Cengiz Şafak amcaları sayesinde Lunapark’tan ücretsiz istifade edecekler. Bu anlamlı günde böylesine anlamlı bir katkıda bulunan Şafak Lunapark tesisleri sahibi Cengiz Şafak’a teşekkür ediyor, çocuklara da bu günün anısına Efendimiz (s.a.v.)’i hiçbir zaman unutmamalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Lunapark Tesisleri Sahibi Cengiz Şafak ise “önceki müftümüz Yusuf Doğan’ın öncülüğünde başlatılan ve bu hizmeti devam ettiren siz değerli hocalarıma teşekkür ediyor, bu fırsatı bize bahşeden Rabbime de şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

Salavat eşliğinde açılışı yapılan etkinlikte çocuklara gül, pamuk şekeri ve mısır ikram edildi.

Lunapark tesislerinden gün boyu ücretsiz yararlanma imkânı bulan çocukların sevinçleri gözlerinden okunurken aileleri ise böyle bir etkinliğe yer verdiklerinden dolayı Müftülüğümüze ve Lunapark tesisi yetkililerine teşekkür etti.

Lunapark Eğlence Lunapark Eğlence Lunapark Eğlence

DİĞER FOTOĞRAFLAR