Rize Meydanında Kutlu Doğum Aşı

Açıklama: Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında müftülüğümüz organizesi ile Rize Belediyesi tarafından halkımıza Kutlu Doğum Aşı ikram edildi...
Kategori: Kutlu Doğum 2016 (Tevhid ve Vahdet)
Eklenme Tarihi: 20 Nisan 2016
Geçerli Tarih: 22 Şubat 2020, 23:34
URL: http://www.rizemuftulugu.gov.tr/haber_detay.asp?haberID=2376

Peygamber Efendimizi anma, anlama ve anlatma adına Müftülüğümüz tarafından ilimizde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Rize Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Kutlu Doğum Aşı ikramına Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Müftümüz İsmail Yalçın, Belediye Başkan Yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Yüzlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte vatandaşlara dağıtılmak üzere hazırlanan Kutlu Doğum Aşı, protokol tarafından alanda bulunanlara ikram edildi.

Hafta münasebetiyle verilen ikramda bir konuşma yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap “Kutlu Doğum Haftası her ilde olduğu gibi Rize’mizde de coşkulu bir şekilde kutlanıyor. Müftülüğümüzün öncülüğünde yapılan etkinliklerin bir kenarından tutmak şükür bize de nasip oldu” dedi.

İl Müftümüz İsmail Yalçın, Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin bir parçası olan Kutlu Doğum Aşı’nın hazırlanmasında emeği geçen Rize Belediyesine teşekkür ederek, ikrama katılan halkın haftasını tebrik etti.

İkramın ardından İl Müftümüz İsmail Yalçın tarafından dua edildi.

Kutlu Doğum Aşı Kutlu Doğum Aşı Kutlu Doğum Aşı

DİĞER FOTOĞRAFLAR